вторник, 27 април 2010 г.

Спомен и желание за лято


Да, не може да ни се угоди...Омръзна ми тази студена пролет, която донесе доста изненади по света ,а нас подмина, и дано така да е за напред, защото само едно природно бедствие ни трябва...Те и човешките ни стигат.
---
Какво е характерното за тази снимка?!
1. Правил съм я аз ,миналото лято и си е естествена, т.е, не съм я омаскарил с Фотошоп. Форматирането и подписа не се броят.
2. Най-добре изразява моментното ми настроение, относно лятото....Да! Не море, плажове, а тая праскова и слива в една лилава кутия за хладилник.
---
Когато, обаче настанат 40 градусовите жеги, ще закопнея за есен. И така, до края на света! Важното е, че нито един сезон не е същият, като отминалите, колкото и да си приличат.. И ние ставаме малко по-други с една година :)
-------------
снимка - авторът


10 коментара:

  1. Аз чакам юни. Може би това е най-приятният месец, когато се чувствам най-добре. Жегите му убиват бавно и са по-лоши от студа. Да но юни е само веднъж в годината:(

    ОтговорИзтриване
  2. Дааа... няма угодия!
    А, ако има - не е същото :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз това казвам,Владо и наборе - пълно щастие няма!

    ОтговорИзтриване
  4. Пълно щастие не е ли да хванеш мига и да му се насладиш с всичките си сетива, като игнорираш всичко останало? По-скоро времето е причина да не го разбираме като пълно. Искаме го колкото е възможно повече, непрекъснато. А то е съвкупност от мигове, циклични! Единствено чрез източната философия човек може да постигне непрекъснатост на тези мигове. :)Хубавото на тази история е, че идва лятото, което дава възможност за повече такива мигове, остава само да ги съединим.

    ОтговорИзтриване
  5. Имало едно циганче, което стояло навън при минусови температури, тракало със зъби и си мърморело- Да си е*а м*мата, ако се скрия лятото на сянка. :))

    ОтговорИзтриване
  6. Lana - виж и това : http://bg.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem

    ОтговорИзтриване
  7. bampi - Циганин да си тук, или "недосегаем".
    Тия, средната ръка ,дето се вика ядем хурката четири сезона....без Вивалди, със синя прашка :)))

    ОтговорИзтриване
  8. Праскова и слива.. хммм...да ми се не види и аз с тва мръсно мое подсъзнание(и съзнание):))))))

    Когато настанат 40 градусовите жеги, изобщо няма и да се сетя за зима, студ и каквото и да е. :)))))))Много "топла" снимка;))))

    ОтговорИзтриване
  9. Обичам праскови:) И все пак по-добре лято отколкото зима:)

    ОтговорИзтриване