четвъртък, 26 януари 2012 г.

@легория № 121


i3D - HD
---

Поведение в перспективата -32. Упражнение върху...тукъ решихъ да преминемъ къмъ обяснение в послеписъ*

 Работно заглавие: Охъ... ХІІІ [x y z] 2222

Robot Violinist 


-----------------------------------------------------------------

* Послеписъ: Годината е 2222, ако Нещо не се е случило и не е спрял броячътъ, междувременно...Интериорътъ не прилича на нищо, защото може да прилича на всичко, което е нужно. Не знамъ...не прилича на нищо, или прилича на нищо, но пъкъ щомъ е интериоръ, все е нещо, а нещо което прилича на нищо...впрочемъ, кой е виждалъ нищо за да каже на какво прилича?!
- Малиии, пакъ тъпни!- би възкликнала Зебрата...обаче в случая репликата и е :
- Цялъ денъ ли ще си играешъ съ този боклукъ, скъпо пухленце? От денъ на денъ по-скъпъ ми излизашъ съ тези электронни тъпни...
---
Това е едно средностатистическо семейство, с едно дете, за чието отглеждане Главниятъ Процесоръ е преценилъ, че не са способни, а дори и опасни на моменти и е дадено Където трябва... Впрочемъ, те могатъ когато искатъ да го виждатъ по рамката, която всъщностъ  не е някаква обикновена рамка (въ 2222 г нищо няма да е това, което е..като совите от Туинъ Пийксъ), а 6D- визоръ, който за разлика от  5D-то от миналия векъ, съ сферичния инжиплякторъ, е вече съ паралаксенъ, виброанимиращъ грейдеръ, създаващъ такова плътно припокриване между виртусъ и реалъ, че само високъ класъ роботъ би доловилъ разликата, тукъ вече можемъ съвсемъ гордо да заявимъ: Ние сме в Мрежата и Тя е в насъ...По емоционалните, в първите сеанси, дори цвилятъ отъ кефъ.
Какъ работятъ интериорътъ и тези джаджи ли?... Че на кого му пука...работят и това е...отдавна с кое какъ работи се занимаватъ само роботите...С тяхъ и съ хората се занимава Главниятъ Процесоръ, а съ него пъкъ, Единъ Главенъ...Ама до тамъ никой не стига в мисленето , пъкъ и мрежата е програмирана да не казва.

Боклукътъ всъщностъ е единъ бръмбаръ- металикъ, роботъ отъ високъ класъ, скъпъ, далечъ надхвърлящъ интелектуално двамата си стопани поотделно и заедно, от самообучаващите се, съ тази разлика от менъ, пардонъ, отъ тяхъ, че никога не прави два пъти една и съща грешка...Това, че е бръмбаръ, е нещо нормално...Хуманофобията между хомо сапиенсите е въ...единъ отключващъ агресии прагъ, споредъ Главния Процесоръ и е разпоредилъ да не се принтиратъ никакви хуманоидни роботи, техно-бъзици и помощници...
---
Трите въжета ли?...Знамъ ли,... сигурно   са забравили рамката в режимъ: СГО (случайно генериране на образи),....или ГСО (генериране на случайни образи)...а кои образи са случайни?!...Охъ... Ама са като истински, Истина ви казвамъ, сянка хвърлятъ даже...След малко индикаторите и ще покажатъ, че никой не ги гледа и ще ги скрие...Където трябва.
---
Послепослеписъ: Когато вчера правих картинката, нямах идея, че ще илюстрира послеписа....Просто като всяка друга картинка си беше поредната ми дневна терапия. Тази сутрин, обаче по здравословно технически причини (обострен бронхит) се събудих много рано, пуснах компютъра, погледах я и написах послеписа,...който вероятно е повлиян от кашлечно-свистеливите (при мен) напъни, придружени с обилно секретоотделяне... 
Така, че ако на някой му се струва, че долавя нещо друго на картинката, има право...
---

илюстрация - авторът
(3ds max & Adobe Photoshop)

2 коментара:

  1. Явно си излизал да мърсуваш с други Кучки, зерем две са ти малко за да та хване тоя проклет бронхит. Глеам три въжета на вместо две. ( смех )
    Добро утро Кръстю :) И да се оправяш!

    ОтговорИзтриване
  2. Добро Руми и благодря! За три кучки съм аз, двете да ме държат за ръцете, третата да ми връзва въжето :)))

    ОтговорИзтриване