понеделник, 9 януари 2012 г.

Настроение # 153


i3D - HD
---
Неведение в перспективата -6.Упражнение върху Онова старо, велурено яке, станиолъ отъ бонбонъ, (беше в джоба му) прозиращ бакъръ, RВY(?)- балони и...пр.

Работно заглавие: А! - Х (x y z-пумпалъ)


DOG vs. BALLOONS


----------------------------------------------------------------
Послеписъ: Кучката ми също пука балони, но за съжаление, или радост, след като купихме лекарствата, от пенсията не останаха пари за толкова много  балони и ползвах готов клип от тубе-то. Какво да се прави, като си платиш сметката за интернета, обаче, можеш да пукаш на воля виртуални балони колкото си искаш, там е пълно с такива...Лошото е, че кучката там не може да се включи, пък Азъ съм вече старъ, не ми се бяга и подскача насам -натам из мрежата, затова, ако някой иска да му напукам вирту-балоните, да заповяда...Аз ще ги праскам един по един, а той ще гледа, ще се смее и ще вика: "Ха, така, ей там остана още единъ..." (смях)

После-послеписъ:  Да, предполагам ще кажете: "Я па тоа, ние пари сме давали за тях  (за реалните и виртуалните), пък той щял да ни ги пука...Не си ги даваме, пък, красивички и пъстрички са ..и летят (смях по желание)

---
илюстрация - авторът
(3ds max & Adobe Photoshop)

6 коментара:

  1. Ако знаеш само колко си прав - пълно е с въздух под налягане. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Точе, не знам откога не съм чувал тези думи "колко си прав"....истина ти казвам!
    ---
    Обикновенно започват да ме убеждават колко не съм прав, още преди да съм си свършил приказката. И то не само по тая тема (смях)

    ОтговорИзтриване
  3. Балоните са голяма работа. Дали ще се надуват или пукат удоволствието си го има. Само че, не пречат на никого, а и никога няма да свършат.

    ОтговорИзтриване
  4. Е, да Владо, ама интригата идва от това, че някои обичат да ги надуват, други да им се радват а някои, в това число аз и кучката ми, обичаме да ги пукаме.
    Така, че за преченето, не си познал, все някой на някого пречи (смях)

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  6. Dzhovani , кажи си не се притеснявай, спукай някой балон, надуй, пусни да полети...пълна свобода и пълна програма, нищо, което аз не съм написал, не трия (смях)

    ОтговорИзтриване