четвъртък, 4 февруари 2010 г.

Хубава си МОЯ горо...


... която за нЕкои царе и другари вероятно звучи "Хубава си МОЯ горо, миришеш ми на европейски съд", ....ама кой знае, "гарга на гарга око не вади" , дето се вика, ще ги видим и еропейските гарги...Във всеки случай, ашколсун на жалбовносителя :)

колаж - авторът


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
И един поздрав :


10 коментара:

  1. Една от любимите ми възрожденски песни, благодаря!
    За другото не ми се говори ..., имам предвид проблема.

    ОтговорИзтриване
  2. Разтягат си лакуми. Аз като видя накой във затвора може да повярвам. Бях чела преди време за едни заменки. Не едни "социално слаби дъщери " на на началник полиция.Те са толкова много че не знам какво не са заменили още. Въздуха бе.

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен не ми се вярва да се върнат златните парцели по морето, нито пък паричките опапани от разните му фондове покрай тях и заменките.Както и не ми се вярва някой да бъде наказан за делата си и да си понесе наказанието ефективно.Защото ти сам го каза-"гарга на гарга око не вади",она му пиперо сади...
    Поздрави за хубавия колаж,Кръстю и едно смърк от благородна завист на първолак в тази насока.:))

    ОтговорИзтриване
  4. @Gloxy-Floxy - Ами то и на мен не ми се говори, за това дадох линк...Изпразних се колажно :)))

    ОтговорИзтриване
  5. @Savlena -- Ония ден Бойко беше много силен, явно говореше преди да се е съветвал с юристите...
    Щеше да ги съди ,гони и пр...
    Днес, в новините главния прокурор каза, че не е така страшно...По НАШЕТО законодателство няма как и защо , и то не е заигравка с помощи..

    ОтговорИзтриване
  6. @Руми66 -- Няма Руми, току виж там "попаднал на хора" и станал човек , какво ще го прамим после:)))
    А тая дума "заменки" -колко е сладка нали...их,да ги щипнеш по бузките :))))

    ОтговорИзтриване
  7. Кръстю,нали знаеш приказката за кучето,дето лае силон,че не хапи здраво?Че и Бойковата работа...хем лае неподготвен ,хем си и вярва,белким и ние му поверваме...Да,ама не.На един доста време му вервахме,вервахме,че чак се изнервихме от верване...А то какво се оказа?Земиците на тати и на дедо си дирил...пък кой му ги дал,като и тримата по ребрена линия нямат една капка българска кръвчица?:)))
    Та,такива ми ти работи,горо льо зелена...;)))

    ОтговорИзтриване
  8. @Savlena -- Доколкото разбрах от юридическите въртележки, дори и да се потърси съдебна отговорност,ще е на ниво държава, т.е. нас, а не персонално...
    С други думи - жалвайте се в Европа, пак на вас ви влиза ...уважението :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Доколкото разбирам пак ние ще платим масрафа, на тарикатите:( Май вече не ни прави впечатление. Не могат да вземат на босият обувките.

    ОтговорИзтриване
  10. @Владимир Иванов (krizt)- Точно така... Щом сме много печени и не вярваме в такива "утопии", за които и ти писа вчера , ще живеем в бананова република без банани , но с ГМ Боклуци за ядене, за които се предполага ,че не са вредни, но за това пък ,със сигурност са много доходоносни за нЕкои лобисти :)))

    ОтговорИзтриване