понеделник, 15 февруари 2010 г.

Testis unus, testis nullus *


* Един свидетел, не е свидетел.
..........................................................
колаж - авторът

6 коментара:

  1. Зависи на какво. Аз какво виждам.Във това голямо нещо живота/книгата/където все ще се намери поне един да посегне на самочусвието ти /яйцето и ако не се лъжа май твоя лик обаче на всеки ще му настъпи времето/ часовника/ дори и " невзрачните черни" ликове ги чака една прекрасна роза, макар и жълта.:))

    ОтговорИзтриване
  2. @Руми66 -- Ами...и това го има, но лъжицата, лъжицата ...отиде свидетелят...:)))
    Че съм аз, аз съм, но случайно...Ако сложа друг образ става тенденциозно, а в случая не е необходимо. Тук е принципно положение.
    Впрочем,имали са римляните чувство за хумор, нали?! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Оф не я видях тази лъжица тя ще да е тайния свидетел дето лапа наготово. А за римляните, не обичм много историята само хумора.:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Опасността винаги дебне зад гърба ти. И винаги има "доброжелатели", които ще черпят лични дивиденти от създалата се паника. Трябва да се вземе бързо, но персонално, решение. Това, че знаеш как, ще ти помогне. Ако се вслушаш в себе си, ще усетиш аромата на живота. А това, че днес всички те виждат без черупката, може да е началото на утре.

    ОтговорИзтриване
  5. @Руми66 - Много често скритите неща са най-отпред, нали? :))

    ОтговорИзтриване
  6. @sunlit - Честно казано, с този коментар ме стресна... Може би с тези картинки казвам повече от колкото с думи и то работи ,които не са се оформили като ясна идея и в мен самия...:)))

    ОтговорИзтриване