събота, 20 ноември 2010 г.

Усещане за салам

Усещането не е включено в есенната колекция, защото е перманентно...
---
Прощавайте, че точно в събота поднасям на вниманието ви такава работа,но снощи ми дойде музата ! Веднага след като си отидоха гостите...Даже се сблъскаха на вратата!
Ами,... това е. Четох много за "Стара планина", "Средна гора " и прочие...
Както сте забелязали аз рядко пиша за тия работи и то е по две причини - не обичам да пиша и още повече на такива теми и второ - не съм сигурен дали речникът ми ще се отвори точно на най-подходящите изрази, за това предпочитам  Фотошоп :)
----
Ще се опитам да "позамажа" положението с една джаз-класика:



------------------------------------------
фотографика - авторът

8 коментара:

  1. Добро утро,Кръстю:)В дни на пости този пост е малко еретичен(смях),но мисля,че веднъж взехме отношение по тази тема(за истинското месо).Истинско месо в търговската мрежа няма освен,ако не си го купиш от някоя кланница.Останалото е Бог знае какво.Приятен ден:)(отдавна не гледаме прасета на село,затова съм решил да си купя една рибица за филенце,но от проверено място:)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз дадох рибица преди малко в душа.Хайде притен ден и на всички желая усмивки, а на моя човек-целувка.Тръгвам.Ще се чеум довечера около 22-като се върна

    ОтговорИзтриване
  3. Хубава музика!

    Без позволение си позволих да препубликувам този клип и в моите блогове като съботен музикален поздрав, един вид преподнесох твоя поздрав и на читателите (и слушателите, зрителите) на моите блогове.

    ОтговорИзтриване
  4. Живко, гостите ми не постят, а аз предпочитам някоя пържола пред салама
    Пък май помвечето сегашни салами може да се ядат през пости, соята не е месо (смях)

    ОтговорИзтриване
  5. Ще се чуем Лиилия, ама по-късно:)
    Аз си лягам в 22ч :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ангел Грънчаров, няма лошо, музиката е хубаво нещо, пък и нямам права над "тубе-то" :)
    Напоследък съм на джаз вълна, но не знам, от годинките ли е, рядко нещо ново ми хваща ухото :)

    ОтговорИзтриване
  7. Така е!Прав си:)Соята все пак не е месо!Вкуса от домашно приготвеното е несравним!Приятни часове до края на деня,Кръстю:)

    ОтговорИзтриване
  8. Да са ми живи и здрави баба и дядо на село, все още отглеждат и прасенце, и теленце, и пиленца...(Дядо ми все се шегува с баба: Дай да вземем прасенце, че ако няма - децата може и да не дойдат! :)) До ден днешен не съм купувала месо, а и по салами не си падаме много (говоря за семейството), все наблягаме на пържолките и домашно приготвените луканки - с домашно винце вървят най-много :)
    А музиката е чудесна и за завършек на хубавия ден.
    Приятна вечер!

    ОтговорИзтриване