петък, 1 април 2011 г.

Настроение # 84


---
Това е настроението ми вчера. Каквото е - такова. Без коментар. Малко метъл и пленумно априлско....При мен наблюдавате отлежали работи. Правя ги вчера, но сън не спя дето се вика да ви ги покажа рано сутринта (смях)
Режим, това е,ставам в четири да нахраня добитъка. Кучката, за сега друг няма. Другата кучка става в 6, а ако е сънувала таласъми и по-рано.
На 1-ви април съм сериозен, защото се шегувам в останалите 364 дни .За лъжата работата е по-комплексна. ..То у нас, а и по света вече всеки ден е ден на лъжата.
Въпреки всичко, честито каквото и да е там и най вече петъка.
Мисля си дали няма да е резонно за ден на темерута да се обяви 29-ти февруари...Кеф- на четири години веднъж, няма всяка година да се занимаваме с глупости и досадни поздравления я..Да цедим кисело-сладки усмивки като китайски сос...
Сос се римува с въпрос. И той е, може ли някой да дефинира без чужда помощ какво е самотен човек? Аз не мога, но зная, че не съм и това ми стига на първо четене...Това май е като Международната общност - няма точно определение, но всички знаят за какво става дума, а някои го усещат доста ...яко.
И накрая, ако някой има желание може да помисли каква е  разликата (или ако му е по-удобно приликата) между  : сам, самотен, самодостатъчен и смотан човек.

Поздрав: Тодор Колев   "Самотният човек"


------------------------------------------------------------------
PS - Не знам кой е авторът на клипа, но моите поздравления!
--
И друго се сетих:"Ти може ли да имаш кеф, докато не развалиш настроението на всички ?!"- Това е диагноза под формата на въпрос, нетърсещ, дори не търпящ отговор от страна на жена ми...
Същият съм като ония пиячи, дето пият само по празници или  търсят старателно поводи за целта...И понеже нямат тренинг, на празника винаги някой от тях  се отпира яко, прави някоя простотия и разваля настроението ,или дори проваля празника на всички...На другия ден пуфти и гони махмурлука с ...на каквото е гледал реклама по телевизията, гледа виновно "като насрано детИ майка си", както казваше дядо ми и спира пиенето...Чак до другия празник (смях).
------------------
илюстрация - авторът
(3ds max & Photoshop)

14 коментара:

  1. Е, ти ако нямаш днес празник, незнам кой. Добро утро, Кръстю, и хубав ден! (и аз като кучките ти, тия дни съм почти безсънна, то не бяха обратни ходове на планети, то не бяха луни) Хубав пост, ама пак да развали кефа (шегичка чаках, а ти самотници разни - огледай се и кажи кой пък не влиза в тая категория, щом интересите те правят социален). Айде стига толкова (егати самотата, кво се разписах по тъмна доба).

    ОтговорИзтриване
  2. Такааа, Svetla, една от целите ми е постигната. Ти написа по-дългичък коментар, както не бе правила отдавна, само не очаквах, че ще е толкова рано.(смях)
    Пък и излиза, че другата кучка е права, за да имам настроение, първо трябва да разваля това на околните...Много хора го правят това, но малко си признават, а някои дори не го осъзнават, просто им идва отвътре, нали?!
    --
    Интересно, нищо не каза за послеписа...
    А иначе,на мен не ми трябва нарочен ден да ми е весело...Колкото до масовите празници- наистина празнично ми е на Коледа, Великден и 24 май..

    ОтговорИзтриване
  3. И другата ти молба изпълних, но май късно сложих линка (може и да не се отрази в тбл-то).

    ОтговорИзтриване
  4. Svetla, днес наистина с теб правим нещо тематично по отношение на Деня (смях).
    Линкът си беше отразен, но аз кликнах върху него чак като си пуснах коментара при теб...Тогава реших да видя към какво е линка- и се върнах у нас(пак смях).

    ОтговорИзтриване
  5. Кръстю, денят на темерута ми е личен празник и си го празнувам кога през ден, кога по два пъти на ден ... Никакво веднъж на 4 години! :D

    ОтговорИзтриване
  6. Честит Петък ! Поне той е истински на тази дата! Защо не направят ден на Истината?! Хубаво би било поне веднъж в годината нещата да се назовават с истинските им имена, а не с клишета! Хумора си е хумор (тук лъжата не присъства)! Добър да е денят ти, Кръстю и с настроение :)

    ОтговорИзтриване
  7. Точка, забелязал съм, обаче и нещо друго- в средите на т.нар. темерути се пръкват най-големите зевзеци, от ония, дето рядко се обаждат, но казват лафове, които стават шлагери (смях)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит петък Живко! И аз това казвам, смея се и пия когато имам кеф, а не на определена дата :)

    ОтговорИзтриване
  9. Разбира се, че когато си искаш се смееш:) Хайде смешна вечер:)))

    ОтговорИзтриване
  10. Точно за теб днес си мислех, когато писах в Режицата, ако щеш ми вярвай.В смисъл- от хората си, които умеят да се шегуват така, както на мен ми харесва( чиста проба егоизъм, ама пуста човещинка)( намигване):)
    Напоследък само те чета, но пък не ми пречи да се смея( смях):)И я разкарай този скрит автосарказъм, не съм ти навикнала така.Ама то пък кой ли ме и пита:) Весела петъчна вечер, Кръстю:))

    ОтговорИзтриване
  11. Днес международната общност подаде оставка :) честит празник ;)

    ОтговорИзтриване
  12. Цвети, сега започвам да се смея без да искам, за разнообразие :)))

    ОтговорИзтриване
  13. Иди,благодаря за комплимента!Интересно какво четеш напоследък при мен, щото аз почти не пиша, но то това е номерът я....Това за автосарказма може да е някой номер, нали знаеш, дърташки пунтове, ако мине, мине...(смях)

    ОтговорИзтриване
  14. Емо, то днес не се брои, нали знаеш...а оставка ще подаде скоро, останаха още няколко възлови места, дето се дърпат, като им го подаде и на тях...ще си подаде и оставката, по-точно ще и я подадат, нали знаеш, уморените коне...(смях през сълзи)

    ОтговорИзтриване