петък, 29 април 2011 г.

iнсталация №26


i3D - HD
виж под различен ъгъл спрямо монитора
---
Работно заглавие: Синьо-червена мъгла (смях)

Да, тези, на които им изглежда нещо като проект, са прави...По точно е още идея..Както винаги, щастието не е нищо друго, освен един разумен компромис. Един иска синьо, друг-червено и....
--
За техниката ли? - Първо снимка на бялата гипсообработена (специално) стена, мащабиране и ..проектиране. Какво ли не съм правил...Вкарвал съм в пластовете боя конци, метални струни..и пр. Но - за работа не искам да става дума в блога.Пъстър свят, някои - обратното...Пък аз тук се правя на интересен... И моята не е лесна, криза е все пак.

Макар, че от както се помня, все говорят за криза, светлото бъдеще ни се размина..заменихме го с друго, по-светло и икономично, модерно,със светодиоди (смях). Тате разправяше, че и по негово време е било криза  заради войните, а дядо нищо не разправяше. Той е бил на три години във волската каруца по време на Великото преселение от юг и спомените му бяха съвсем мижави (смях)
Така е...Както се казва на кръстопът хората не спират да се изпикаят, а ние сме направили държава...Единственото, което ме успокоява е,че има и по-зле от нас, дори американците нещо оплетоха конците...Нали знаете, не е важно на нас да е добре... (смях)
--
Честит петък! Оставете заглавието, най -ранната прогноза е чак за следващата година и то към края и (смях). Чуйте едно стара, позабравена и чудесна мелодия:

Skeeter Davis - The End Of The World (1963)


-----------------------------------------------------------------
илюстрация - авторът
( Photoshop CS 4)

6 коментара: