вторник, 22 юни 2010 г.

Въпрос # 3


Аз обичам шоколадови бомбони ,горчив шоколад, сладолед и тирамису.
---
Но напоследък се успокоявам най-вече с музика. Предпочитам класика или Леонард Коен.Например това изпълнение, което ви предлагам да чуете. Има го и текста на два езика.
Коен е от певците, които пеят песни с наистина смислени текстове...Напоследък останаха малко :(


-----------------
PS -Ако се чудите каква е тази изгъзица с оформлението на въпроса, то е защото експериментирам нещо - объщане на текст в PDF , отварянето му във Фотошоп и наслагване върху илюстрация с ширина 620. Трябва ми за да преценя големината на шрифта и пр. и за целта трябва да видя как "стои" в блог.
---
илюстрация - авторът


12 коментара:

  1. Огромни чест и почитания за избора на COHEN, прекрасно :)), а с тирамису е чудесно.

    ОтговорИзтриване
  2. bampi , успокоява ме...Интересна работа, има хора се успокоява като викат , то за това ходят и по мачове :))
    А ти се изгуби нещо, да не си в отпуск?

    ОтговорИзтриване
  3. Да, Коен е някак извън всичко, като го слушаш и релаксираш.
    Не, точно. Довършвам си старата работа и другата неделя напускам, правя планове за нова работа от септември, търча по хлапетии, занимавам се с преместване и все такива "весели" неща. :))

    ОтговорИзтриване
  4. Шоколад - всякакъв, но предпочитам натурален, сладолед-всякакъв, предпочитам шоколадов, всякакви банички, шейкове, натурални сокове, диня, банани, торти, пасти-както виждаш не са много нискокалорични:))), но това е положението, не ми се е налагало досега да пазя диети, сигурно затова се разпищолвам толкова:)))))))))Не съм сигурна, че ми помагат срещу стрес, но ги обичам тези неща!!!Усмихнат ден:)

    ОтговорИзтриване
  5. Като ме прехванат "карастанчовите" бягам от хората, за да не се нервя допълнително. След известно време ми минава :)

    ОтговорИзтриване
  6. Zvetanka Shahanska -блазе ти :))
    А аз пълнея от въздух, дето се вика :))

    ОтговорИзтриване
  7. Kal4o, и това съм пробвал, ама временно помага. Бързо ме намират :))

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей,Кръстю:)Аз също обожавам всичко направено от шоколад,сладолед и не на последно място сладката баница на майка ми:)То и затова определено си тежа на мястото.Друго,което правя с огромно удоволствие е да легна сред току-що окосена ливада,да слушам жуженето на всякакви гадинки около мен и така до края на деня:)

    ОтговорИзтриване
  9. Аполон - мирис село :)
    Нямам търпение да се върна обратно на село. Но и тази година няма да стане...дано следващата :)

    ОтговорИзтриване
  10. Аз определено съм против урбанизацията и въпреки,че живея в град,за мое щастие родното ми село е само на 12 км. от този град и не пропускам възможност всяка седмица да "зареждам батериите",въпреки ограничения времеви ресурс който имам:)Апартамент в града и къща на село е най-добрата формула за спокоен живот:)Ако си гледаш и някое животно,ей така,просто за удоволствие,бързо ще забравиш за стреса,високото кръвно налягане и главоболието:)

    ОтговорИзтриване
  11. И в града съм в къща, ама с 11 кв.м дворче. А на село има нещо за стягане, ама е малко проблем с парите и затова ще се проточи...То вече и по селата има интернет , а работата ми е на компютър (проектиране),сам съм си шеф и въобще не ми трябва града вече.
    Без животно не съм оставал от както се помня, даже сега като никога е само едно - една бяла сетерка. Има снимки по-назад в блога :)

    ОтговорИзтриване
  12. Кръстю, никой до сега не каза дали му харесва т.нар. ти "изгъзица", в която вкара въпросчето. Явно са успели да го прочетат без проблем. Но аз съм на нетбук и можеш да си представиш как ме измъчи този ситнеж.
    А като отговор на въпроса, да, не мога без шоколад и да, помага ми при стреса. Това е единственото сладко нещо, което обичам и ям, докато му се наситя.

    ОтговорИзтриване