вторник, 8 февруари 2011 г.

Алегория № 16

i3D - HD
---
Геометрията е поезия!
                        Кръстю

----
Бащината къща - Панайот Панайотов (1980)

-----------------------------------------------------------------

PS - Снощи като правих тази картинка ми беше много весело и сигурно пак си личи. Този път работата тръгна обратно, сетих се пак за село, дойде ми на ума за тази песен на Панайот, замисли ме зеленикаКвото на клипа  и  го пренесох в картинката.
Друг спомен, чертането "на ръка" също ме споходи и ...така! За колегите картинкаджии ще кажа, че чертането го правя в Adobe Image Ready, директно от Фотошоп и обратно.
А за селото - знам, че знаете, но какво да се прави, всеки с дерта си, всеки си има болна тема, на един свободата му е малко, макар, че  според мен по слободия ни бягат само Сомалия и някои други на същия континент, на друг демокрацията му идва малко, или тази му се струва сбъркана, друг приплаква за светлото минало, някои търсят, намират и губят вечната и вездесъща любов, а има и такива, които наблягат основно на секса, или мамбото и тук-там се намират такива като Кръстю, дето са си надвили вече на масрафа (смях) и искат обратно!
Свят като цвят, както казваше баба ми.
А вие бъдете весели,добри,умни и се обичайте!И спокойно - нищо няма да се оправи до второ Пришествие, живот и здраве, пак ще си говорим (пишем).
--------------------------
илюстрация - авторът
(Adobe Photoshop & Adobe Image Ready)

8 коментара:

  1. На мен никога не ми е достигала свободата да кажа и да дам на този когото обичам всичките си пламъчета такива ,като букет , подредени и превързани с панделка от целувки.Такива огньове, които отгоре се надигат до нажежено и игриво опърлят докъдето докоснат.Но само той може да ме разбере , и само за него са тези цветя.И не разбирам как може да си преминаващ през такова нещо.То е винаги и остава толкова ярко .Когато е за правилния човек

    ОтговорИзтриване
  2. Защото правилният човек е с мен вече 35 години,pipi.
    На него малко му остана вече за даване, а на мен за вземане, но точно сега имаме най-голяма нужда един от друг. Аз не съм преминаващ през а със! :)
    Лек ден и успех в любовта:)

    ОтговорИзтриване
  3. :) Цветът е по-хубав от света, особено твоя днес!

    Прекрасен колаж! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Gloxy, благдаря, играчка беше, но снощи имах време и кеф:)

    ОтговорИзтриване
  5. Dum spiro,spero,приятелю:)А геометрията в твоите колажи е като поезия написана с любов:)Приятен ден:)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря Живко, лека вичер!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Днес ми харесваш малко повече.Периодичната цикличност/или цикличната периодичност/на депресивното ти настроение тe е изоставила.:)))
    РР:Не се сърди де.Успех!
    Магъосник pinokio

    ОтговорИзтриване
  8. Магъосник pinokio , що да се сърдя, нали си спомняш какво рекъл дяда Либен на хаджи Генчо?!-"Ти хаджи уж си учен чиляк, а се сърдиш като нерез" (смях)
    Аз, като учен чиляк трудно се сърдя!
    Благодаря за вниманието, което редовно проявяваш към мен, дори ме замисли кое от определенията дето си дал е по-точно :)

    ОтговорИзтриване