вторник, 1 февруари 2011 г.

Настроение # 62


 i3D - HD
---

Мариана Попова - "Let Me Cry" (Eurovision 2006)


--------------------------------------------------------------
PS -Относно скелетите в илюстрациите - освен теологичното обяснение което съм давал, то приемайте ги и като човешка еманация изобщо. Представянето на една човешка фигура, на когото и да е е доста ангажиращо, а от там и неприемливо, докато всички имаме скелети, които поразително си приличат...
Може да го приемете също и като професионална деформация при мен - аз и сгради като гледам ми прозира носещата им конструкция...
---------------------------
илюстрация - авторът
(3ds max & Photoshop)

16 коментара:

  1. Поздрав да бъде, но без песимизъм

    ОтговорИзтриване
  2. Амазонка, благодаря! Поздрав и от мен-просто така:)

    ОтговорИзтриване
  3. дА бъде,pipi, няма песимизъм, dum spiro spero!

    ОтговорИзтриване
  4. Приятен и на теб,Руми, благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  5. Когато погледна човека пред мен,аз го виждам "гол",представяйки си костно-мускулната му система!Професионално изкривяване!Знаеш ли,има нещо красиво в скелета,което хората страдайки от предразсъдъци не виждат!Нямам време да доразвия тезата си.Днес няма да взема лаптопа на работа,но в следващите няколко дни ще напиша нещо по тази тема!Приятен ден,Кръстю:)

    ОтговорИзтриване
  6. Приятен, Живко! Така е, за това на древноегипетските пирове робите на домакина вкарвали един скелет и домакина казвал :"Яжте, пийте и се веселете, защото на Този свят, само Това ще остане от Вас :)
    Пък и носеща конструкция е, иначе как ще се крепи и движи тази пихтия със 70проц вода, ще се тътрим като охлюви, или като Джаба(смях)

    ОтговорИзтриване
  7. И аз - поздрав ей така:)))все пак започва февруари! Успешен и спорен!

    ОтговорИзтриване
  8. Zvetanka, открай време при нас февруари е най-студения месец, но нищо:)
    Малко да се повъртим в къщи, за сега имам работа, така, че е добре!
    Предпочитам през зимата да имам работа :)

    ОтговорИзтриване
  9. Кръстю, представих си за секунда как от удара на летящата топка този скелет се разлетява из цялата картинка. :) Вероятно си имал друга идея, но днес просто ми е несериозен и много весел ден. :)

    Живко, без да страдам от никакви предразсъдъци, изобщо няма да се чувствам комфортно, ако някой вижда в мен само подредени кости с накачени по тях парчета месо. :)

    ОтговорИзтриване
  10. Точка, по изказа ти усещам, че тези дни настроениенията ни съвпадат :)
    По обръщението ти към Живко - точно това и целя в честност - да покажа дистанцията между Теб (нас) и мателиалния ти (ни) носител
    НИЕ не сме подредени кости с накачени меса, както и блогът ти(ми)не е компютъра и монитора!
    Това е

    ОтговорИзтриване
  11. Точе,друго имах в предвид:)Много хора се отвращават от вида на скелета,защото свързват това със смъртта!Аз нямам нищо против някое красиво женско тяло да бъде обект на моите професионални умения:)Това,което написах по-горе е професионален тип мислене:)Ако един ден се занимаваш с медицина ще разбереш:)

    ОтговорИзтриване
  12. Живко, трудна работа. :) Късно ми е вече за професионално преориентиране, особено към медицината. Става ми лошо от кръв. :) Обаче ме влекат масажите и мога да се замисля в тази посока. :)

    ОтговорИзтриване
  13. Правил съм стотици масажи,но на мен са ми правили само няколко пъти:(Ако наистина проявяваш интерес и желание да се занимаваш с това,вече почти навсякъде има курсове от два,три месеца и накрая ти дават сертификат.Знанията и придобитите умения стигат само до работа в СПА хотел,но определено дохода си оправдава усилията:)Приятна вечер,Точка:)

    ОтговорИзтриване
  14. За съжаление,настроенията не могат да бъдат винаги позитивни,Кръстю!Все пак сме хора,а не роботи,макар да казват,че вече има прототипи с чувства!Приятна вечер и на теб:)

    ОтговорИзтриване