понеделник, 19 юли 2010 г.

Аз ще коментираммм ! *


Тия дни явно е тръгнало на награди. Днес (вчера) Lana ме награди като коментатор с тая картинка * "Аз коментирам ", която аз включих в илюстрацията..
Няма да има щафета.
Благодаря на всички, които редовно коментират при мен. И насърчавам и тези, които само четат ,да не се притесняват , да коментират. Бях споменал, но пак ще повторя, при мен може да се коментира и извън разглежданата тема, да се води диалог с мен и останалите коментиращи. Имам само следните препоръки- мен може да обиждате, но се въздържайте да нагрубявате останалите ми гости. Не пишете на латиница и шльокавица, ако не сте много на зор.
Ще спомена нещо по темата, да не е без хич. Да си представим това блогово пространство, като едно тържество . От опит сте забелязали, че първо е технически невъзможно да общувате равномерно с всички.Освен ,че е невъзможно, не ви е и еднакво приятно . Има даже такива, с които не искате и един поздрав да размените , други ,с които си кимвате и разменяте някоя дума и такива, с които обикновено сядате на една маса и водите основните разговори. Обикновено са около една дузина, или по-малко.Погледнете коментарите под няколко предни статии и ще се убедите.
Понеже не ми е приятно да се шматкам в т.нар. соц.мрежи , по причини ,които сега няма да обяснявам, защото не ми се пише, отделям повече време и място на коментари в чужди блогове, което вероятно сте забелязали. Разбира се, че с не еднаква ...плътност. Има блогове, които направо „плачат“ за коментар, според мен, разбира се и такива, които ...по рядко.
И ви заявявам- ако на някой не му е приятно да коментирам, да ми каже направо. Няма да се обидя и ще престана.
Понеже стана традиция да ви пожелавам в понеделник приятна работна седмица с песен, то днес ще е с една песен на Кати, която някои може да възприемат като чалга, но мен ме развеселява...И мисля, че е подходяща за случая . Впрочем ,идеята дойде от пИпИрудата на картинката от Lana.
Докато я слушате, мислено заменете „цвят“ с „блог“.


-------------------------------------------------
колаж- авторът



26 коментара:

  1. Ей, тия жеги...Чак сега се усетих какво направих.
    Като нищо си изкарах име - Кръстю пеперудата :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Щом не е наименованието от предишният ти живот - Кръстю гъсеницата, всичко е ок :D

    ОтговорИзтриване
  3. Nezzo -аз нямам предишни животи :D

    ОтговорИзтриване
  4. Добре,добре...щом искате и коmентари ще оставям вече,ама е зор да знаете! ;):))Днес ми говорете високо ;),защото имам вода в едното ухо и не чувам:)))

    п.п.хубава иусмихната седмица:D

    ОтговорИзтриване
  5. Както винаги, чувството ти за хумор е на ниво :))

    ОтговорИзтриване
  6. Ondine - е, ти пък в другата крайност :) Не се чувствай задължена, просто ако искаш да кажеш нещо- не се стеснявай.Аз за това писах, че може и да не е по темата. Лека седмица!:)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря, Пламене! Радвам се, че те впечатлява...Едно от нещата ,което не ми харесва в тая блогосфера е дефицитът на това чувство. Над половината се изживяват като рицари на печалния образ :)))

    ОтговорИзтриване
  8. "- Ей, това е моя реплика, трябва аз да я кажа.
    - Ами кажи я, де!"
    Чудо ще е, ако се удържа, да не ти драсна нещо. Нали съм Метаморфоза, какъв друг символ да си сложа (пък и се отъждествявам като пИпИруда, с всичките й кусури). Отново ти завиждам за колажа, с Фотошопа е друга работа (така и не можах да си го изтегля на българица). Аз комбинирам Пикаса и Фреймфото. За разкош, рамка за снимка.

    ОтговорИзтриване
  9. Кръстю,е тъй де,то ако не искам да комeнтирам в някой блог/по мои си причини/ каквато и тема да пусне няма да напиша нищо :P
    п.п.а аз просто се опитвах да кажа,че нямам време ;),но чета :D


    Тц,тц много сте чувствителни нещо вчера-днес :D

    ОтговорИзтриване
  10. Lana -ето, очаквах да се обадиш точно за това...Радвам се, че те развеселих поне малко :))

    ОтговорИзтриване
  11. Ondine, ето така ми харесваш, дай по-весело :))))
    Туй пък чувсвителни от къде ти дойде :))

    ОтговорИзтриване
  12. Lana , остави Фотошопа, колажът ти харесва, защото съм включен и аз в него, нали?- излъжи ако трябва да се радвам там :)))

    ОтговорИзтриване
  13. Хайде,повече усмивки и стига шинтири-минтири:)Който иска да коментира, който иска да не.Всички правим и нещо друго, така че времето е кът. Разбираемо е. И тъй като сте се събрали тук повече хора, желая ви успешна, приятна седмица:)Колажът ми харесва, Кръстю! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  14. Zvetanka Shahanska - лаф да става,аз в соц.мрежи не се вра, затова коментирам, пък който иска и един да е, ще си коментирам с него за каквото иска, проблеми няма :)))

    ОтговорИзтриване
  15. Кръстю, на мен МИ е приятно да коментираш в блога ми :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  16. Kal4o и Zvetanka Shahanska , знам ви и вие като мен не си скъпите думите (клавиатурите) :)))

    ОтговорИзтриване
  17. Еми...така е:), какво пък сега, нека да е интересно:)

    ОтговорИзтриване
  18. Кръстю,

    Аз много си падам по коментарите на Петър Василев, но явно той не си пада по текстовете ми :)))
    Сега сериозно, обичам да коментирам, но го правя когато имам свободно време и в теми, където мисля че мога да добавя нещо.

    ОтговорИзтриване
  19. Емо,сега ме заинтригува кой е Петър Василев, явно и моите текстове не го кефят, ама аз нали ти казвам, при мен не се ограничавай в темата...пък то винаги може да се добави нещо :))

    ОтговорИзтриване
  20. Коментатора на мачовете за световното. Четох, че във фейсбук има група-"боже отърви ме от коментарите на Петър Василев", човека ръси само бисери и е на път да засенчи батето :))

    ОтговорИзтриване
  21. Коментирам рядко и не навсякъде. Както казва Емо, някъде няма какво да кажеш, защото всичко е казано... На други места пък, просто нямам желание да кажа каквото и да е защото не си заслужава. А в повечето случаи нямам време.
    Съжалявам, ако някой се засяга, че не коментирам някъде, но аз просто не съм от най-приказливите, а нали всеки, колкото и да се преструва, проектира поне част от себе си в Мрежата...

    ОтговорИзтриване
  22. Така е, Блага. За това писах горе Аз ще коментирам...което не значи винаги и навсякъде.
    И не се засятам. Просто за мен коментарите са начин на общуване ,защото не обичам соц.мрежи.
    А за 80 % от блогърствуващите ми е пределно ясно, че не сте от най-приказливите.То самият факт, че сте предпочели блога пред разговори на живо, е достатъчно красноречив. Мисля, че това не те обижда.
    И оттам идва по някога разминаването, голямата част от вас сте със сходен манталитет, а аз ,свикналия с живото многословие...нали?! :))

    ОтговорИзтриване
  23. Не, Емо, батето е неповторим! Батето е...широк човек :)))

    ОтговорИзтриване
  24. Дори и не съм си помислила, че си се засегнал :) Не за теб написах този коментар, а за тези, които наистина не разбират и се засягат безпричинно.
    Ако продължавам така ще се самоопровергая :)))

    ОтговорИзтриване
  25. Блага,да и аз забелязах, че в тези среди има много болезнено чувствителни и мнителни хора...но също е обяснимо :)

    ОтговорИзтриване