четвъртък, 14 юли 2011 г.

@легория № 57



 [HD]
---

Работни заглавия:
1. Микрофон за всеки 
(По аналогия с магазините "Дънки за всеки")
2. Кажи си бе-е-е-е...
--


Извън картинката но в картината
Предния ден Блага прояви интерес, за което и благодаря...(може би не е съвсем точно казано интерес, но сега не ми се пресяват думи), за какво съм благодарен на Бог, с пожелание да се изповядам...
По първата част отговорът е - за ВСИЧКО съм Му благодарен, а какви са "отношенията" ми с Него - има цял блог на разположение -"който има уши да слуша, който има очи да гледа", който не иска, или не може - негов проблем...За всеки случай ще спомена на по-младите господа, другари и дрогари, че и аз съм бил млад и съм гледал на Него като на конкурентна фирма(смях). 
И още нещо, не всички поговорки са...читави, но има една, която е много верна :"Бог дава, но в кошара не вкарва".
Освен това, Той не бърза за никъде, Времето е Негово...
 Що се касае до изповядване, ако приемем акта сериозно, Блогово изобщо не прилича на изповедалня, а на много други работи, но за сега ще ви спестя сравненията си (смях)
---
Усмихнете се, бъдете добри, умни и не се натискайте, микрофони ще има за всички...

----------------------------------------------

PS - Искам да наблегна на следното: При микрофоните цветът и размерът имат значение. За цвета видяхте; ние, бояджиите сме голяма работа - плащаме, но не чистим (смях). За размера - обикновенно пропорцията е права, колкото е по-голям, толкова повече хора ви чуват, но последствията за ва с не са толкова лоши.
Обратно, при малките, невидими на пръв, че и на втори и трети (вече) поглед, броят на слушателите е мноооого по-малък, но..
--------------------------

илюстрация - авторът
(3ds max & Photoshop)

10 коментара:

  1. Малко хора могат да надскочат Егото си и да благодарят. Благодарността е тест за собствената пригодност. В Блогово обикновено благодарят само в коментарите, когато слагат името си (за пред хората), но повечето приемат благодарността като бъдещо задължение към другия (страх ги е да не бъдат манипулирани за това, че нещо са получили). И не само в Блогово, де (прав си, че това е най-неподходящото място за изповеди). Но тези, които не благодарят днес, не получават утре. Те сами затварят системата си на обмен. (Едно от нещата, които не понасям, е неблагодарници, но на кой му пука)

    ОтговорИзтриване
  2. Svetla, благодаря и на теб...Страхувам се,че не те разбрах. Честно казано аз не съм се замислял за Аз-а си и пр. Просто не съм расъл при проблемни родители (смях)и съм възпитан, че когато някой ми даде нещо,материално, или идеално като похвала, например или прояви внимание и интерес, да му благодаря.
    А иначе принципно е така - ръка която дава, празна не остава :)

    ОтговорИзтриване
  3. "Просто не съм расъл при проблемни родители (смях)и съм възпитан, че когато някой ми даде нещо,материално, или идеално като похвала, например или прояви внимание и интерес, да му благодаря." Да и пак да. Тук имаме сходство в развитието-хахахаПоздрави, Кръстю, и лека вечер/прохладна/!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, Цвети и на теб за комплимента!
    На моменти проявявам наистина доста елегантен хумор, но има и случаи в които...остави, дебелащина отвсякъде.
    Това е и от мен, но мисля, че и от факта, че съм имал рядкото щастие да сменям професии, среда, ниво, ако щеш...Това дава много плюсове, но понякога изиграва лоша шега и ме поставя в конфузни ситуации..
    --
    Впрочем, мислех да пиша нещо на тази тема, принципно, но с примери от моята "практика" и ти ме хвана...
    Но по-нататък, като се разхлади. В жегите не ми се тракат дълги работи...

    ОтговорИзтриване
  5. Златната пружинка много ми хареса :)) как утива на клипа :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Кръстю, боя се, че и аз не те разбрах. Не съм мислила дали има някаква зависимост между проблемни родители и благодарност, но ако приемем, че да умееш да благодариш не е въпрос на възпитание (там може да е престорена), а на вътрешна необходимост (след работа с Аз-а си), то благодарността си е чисто наша отговорност. (п.п. Имам прекрасни родители, на които дължа умението си да благодаря на Бог, че ме е пратил на тях точно).

    ОтговорИзтриване
  7. Емо, златни пружини няма, знаеш, че златото няма физико механични данни за пружина . Позлатена е просто (смях)

    ОтговорИзтриване
  8. Svetla , да и аз се сетих откъде идва разминаването, имах предвид, че съм благодарил на Блага, както започва първото ми изречение, а ти си включила и Бог..
    Исках да кажа и че не приемам за нормално да благодарим на Бог на парче и след това да изготвяме списък...
    ----
    Обаче тя стана съвсем манджа с грозде...
    Преди малко забелязах и нещо друго...Идеята на картинката въобще не беше свързана с Благиното запитване, но понеже не ми се правеше отделен отговор, го набутах на куп...
    И ужас!!! Блага сигурно ми е люто обидена, чак сега видях,че второто работно заглавие може да се приеме като пародиране на нейното запитване.
    Но кълна се, такава идея изобщо съм нямал...Просто сутринта си викам, хайде всичко на едно, нямам навик да правя по две публикации на ден!
    Блага, ако четеш коментарите, прощавай, изобщо не съм имал предвид да те обиждам..
    Ще и се извиня и по пощата...

    ОтговорИзтриване
  9. Леле, Кръстьо :) Стига извинения. Няма защо.
    Перфектно си се справил.
    Изобщо не съм обидена, даже напротив.

    И на мен като на Емо много ми хареса пружинката. Всички сме на пружини. Въпросът е: кой ги натиска да подскачаме :)))

    ОтговорИзтриване
  10. Блага, на тях "международната общност"
    , пък те се мъчат да натягат нашите и успяват май :)))

    ОтговорИзтриване