неделя, 10 юли 2011 г.

Неделен поздрав # 74 & @легория № 55


i3D - HD
---


Неделният поздрав е като компенсация за предполагам... тягостната картинка...Не знам, понякога се лъжа, вие си имате свое виждане. Но пак казвам, картинките "сами" стават, аз само им акуширам и придавам вид. Не подбират събота ли е, неделя ли...Нещо като кашлицата. Не мога да кажа сега ще се напъна да излезе весело, примерно.
--
Много интересен глас има тази жена...И иначе ми ми харесва. Не знам защо, но през лятото обичам този стил, пък и не само...JazZ...да е! Върви с джин.
Впрочем, заглавието може да се върже с картинката: Lizz Wright - Hit The Ground :)


----------------------------------------------------------------

илюстрация - авторът
(3ds max & Photoshop)

6 коментара:

  1. Съвпада с настроението ми (и моето не се съобразява с деня)- малко меланхолия никога не е излишна.

    ОтговорИзтриване
  2. Картинката е малко "студена" . Основата ми прилича на заскрежено стъкло, предвид жегата в нашите географски ширини, едва ли някой би имал против от една идея прохлада, макар и виртуална :) Клипа излъчва романтика. Защо не? :)

    ОтговорИзтриване
  3. Svetla, така е, не е излишна. Впрочем, това беше настроението ми вчера следобед, като я правих, но все тая...За мен сигурно разбираш, терапията е в правенето, следва навикът от ранното ставане и пускане :)

    ОтговорИзтриване
  4. Да, Живко...романтика също, защо не и тъга :)
    Тъга примесена с радост и спокойствие..Нищо не казах, то за това правя и картинки, я:)))

    Мисля, че мога да правя сравнително добри логически построения, но стане ли дума за чувства, изхвърлям думите като инструмент и хващам виртуалния молив - Фотошопа.
    (Добре го казах, май)

    ОтговорИзтриване
  5. Забелязал съм, че клиповете, които добавяш са допълнение към основната теза в картинката. Разбира се , същото важи и с обратен знак . Най-уникалното е, че всеки вижда и разбира показаното по различен начин. Така е и в живота . Различни гледни точки, интерпретации и т.н. Приятна вечер, Кръстю:)

    ОтговорИзтриване
  6. Така е Живко...Голяма жега днес, дори и при нас. Днес за първи път ми е горещо, не топло, това лято..Утре ще видиш картинката, сега я свърших, ще пия едно кафе, ще се поразкарам след час, като се позахлади.
    Лека вечер:)

    ОтговорИзтриване