понеделник, 11 юли 2011 г.

Градътъ: геометрия - 8


 [HD]
---


Мисля, че няма да е излишно едно пояснение:
Този етикет " Градът - геометрия" е само за блога.  
Стигнах до извода, а и някои клиенти също, че този формат на ..."предидеен" проект е най-бързият и ефектен начин да схванат "духа" на бъдещият обект като материал, цвят, форма, светлини и пр. Мисля, че публиката ми е доста наясно, че това не са "готови" снимки на...нещо, които просто филтрирам с Фотошоп..
Разбира се, не всички картинки в този блогов етикет са проектни постановки...Повечето са просто моментните ми настроения...а и споделени впечатления. Не знам при вас как е, но аз като се прибера примерно от разходка , сядам, затварям очи и като в калейдоскоп започват да ми въртят детайли, фрагменти, аромати, цветове светлини, след това, по желание фокусирам тук, там... и  хайде стига, усещам, че вече олеквам и не съм съвсем ...Азъ (смях)
...Исках да кажа, че понякога нещо, което започваме като хоби, заигравка, намира приложение в работата ни.
И това важи не само за проектирането....
--
Благодаря за вниманието и спорна седмица с: Mungo Jerry - In the Summertime (1970)


----------------------------------------------------------------

илюстрация - авторът
(3ds max & Photoshop)

4 коментара:

  1. Тук има от всичко. Интересно се е получило. Нещо като графична проекция на различни настроения. В недалечното минало правех като теб, но с други изразни средства. След разходка или нещо, което ме е провокирало да се върна в мислите си към него, обикновено пресъздавах в стихотворна форма, но в последно време имам други приоритети и не съм писал за каквото и да е.А клипа определено е "горещ " ! Приятна седмица, Кръстю:)

    ОтговорИзтриване
  2. Кръстю, много точно си описал процеса!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Цвети, радвам се, че и при теб е такъв и ме разбираш :)

    ОтговорИзтриване