сряда, 20 октомври 2010 г.

Есен VІІ -Усещане за дъжд


---
Музика : Enio Moricone


------------------------------
илюстрация - авторът
(3ds max + Photoshop)


15 коментара:

  1. Пфу, то бива продуктивност, ама на ден по две, не е истина. Спри й лимонадата на тая муза. А това синьото е депресиращо, извинявай. Добре че е Енио Мориконе, да оправи нещата.

    ОтговорИзтриване
  2. Svetla ,продуктивноста е бягство от мислене, по-точно от спомени, има и леки нотки на депресия,сигурто си личи :)

    ОтговорИзтриване
  3. На мен ми хареса - добра асоциация с дъждеца навън :D

    ОтговорИзтриване
  4. Gloxy-Floxy, щом казваш, така да е!
    То е и настроение, благодаря!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Kal4o, асоциациите са езика на бъдещето:))
    прозата и баналните битовизми ще ги поемат машините, но дали ще е по-леко- не зная (смях)

    ОтговорИзтриване
  6. Красиво е, но днес няма дъжд - има слънце и е много топло:)

    ОтговорИзтриване
  7. Zvetanka, нищо, аз помня последния:)
    Преди малко по телевизията обещаха застудяване :(

    ОтговорИзтриване
  8. Айде, чакаме следващото с белия снежец и Шаро с чаша кафе Latte Macchiato в лапата :]

    Santé! Или Zum Wohl - каквото си изберете.. :]

    ОтговорИзтриване
  9. Lina, до снежеца има още много време, кой знае какво ще ми мине през ....и аз не зная какво, не съм сигурен, че е главата(смях)
    -
    О,чак сега видях, пиши ми в единствено число, така се притеснявам :)

    ОтговорИзтриване
  10. lina ,по скоро френска куртоазия :)
    Едно време и към императора римски са се обръщали на ти :)))

    ОтговорИзтриване
  11. @Кръстю, те французите с тяхната куртоазия - мани бегай. Аз като нямам телевизия и не знам какво тече и изтича в медиите - онзи ден една приятелка от Лион съвсем нормално спомена в разговора, че те, разбираш ли, изгорили едно училище в протестта (под те да не се разбира тя включително). От многото куртоазия, училищата и дървения материял ще го отнесат :]

    А императора като се обърне, да внимава да не го срещнат 23 недоволни граждани, както му се случи на чичо Цезар. :]]

    щях сутринта да те поздравя още с the stooges , но гледам, че си го видял :] Не е в голям унисон с жан мишел жар, но е на ниво!

    ОтговорИзтриване
  12. lina ,те французите знаят какво правят, не са овце като нас,училище пак се прави, става въпрос за пенсии и скачат и студентите, а нашите студенти са правилно ориентирани, нали гледам тук из блотово, масово се прехласват по оная стара претоплена манджа Алиса Зиновиевна, известна като Аин Ранд, която с комсомолски плам възпява екстрите на капитализЪма, а майките и татковците им гласуват за поредния оправач(смях през сълзи)

    ОтговорИзтриване
  13. Кръстю, пратиха ми видео от случващото се - ужас! Не го пожелавам на никого, но.. когато живеех още в България си мислех "Гледай значи, в нашата държава нещата колко са... а другите държави са супер, нищо не им се случва" - нали знаеш, мислите на едно малко момиченце. Е, преместих се и видях нещата отвътре, в Германия и по стечения на обстоятелствата научих нещо и за Франция (живях с няколко французойки). Ами такова като нашето няма! Може живота тук да е, да го кажем добре, но когато ще има стачка, има стачка!!! Хората възстават, казват си мнението.. Проследих онлайн стачката на студентите в България.. еми, нищо общо.. Че и във франция медиите се правят на три и половина, но народа го знае това. Дори сами казват, "а, нашта медия се опитва да не го отразява случващото се" , ама се случва! (е, друг е въпросът, че те стачкуват всеки 2 месеца. Никак не обичат нещо да се променя - пак мнение на французин).
    А не е като да кажеш, че само глупави хора в наша държава!! Всеки, до когото се допитам, все интелигетни хора познава, пък чакаме Царя, Полицая или Хана (от Крум, нали..) да ни оправят.. Не съм професионалист в политиката и не ми се иска да се излагам с некомпетентни мнения, но съм младо и зелено и пак съм безкрайно разочаровано. Ама айде да не почваме, че сигурно ни трябва отделен блог за таз тема..
    А днес беше такъв хубав ден тука, не ми се иска да се вкисвам :]]

    ОтговорИзтриване