Баба ми правеше най-прекрасното козе сирене. Приятно е на човек да си спомни... Абе, като вляза в твоя блог, все от нещо ми потичат лигите, предният път от лютеничката, сега от козето сиренце... Дано доживея да си купя един ден къщичка в еленския балкан. Тогава и козичка ще си взема, и доматки ще засадя в градинката...
Баба ми правеше най-прекрасното козе сирене. Приятно е на човек да си спомни... Абе, като вляза в твоя блог, все от нещо ми потичат лигите, предният път от лютеничката, сега от козето сиренце... Дано доживея да си купя един ден къщичка в еленския балкан. Тогава и козичка ще си взема, и доматки ще засадя в градинката...
ОтговорИзтриванеДаков,малко остана, няма и две години и се връщам, е, не съм на Балкана но козите ще са две :))
ОтговорИзтриванеСамо здраве да има!
Малко носталгия, но повече настроение. Като по-млади мечтаем за пътешествия и необикновени неща, а ни трябва толкова малко.
ОтговорИзтриванеВладо,май ще имам зет европеец:)
ОтговорИзтриванеТя е дълга, ще стане дума някаой ден :)))
Няма по вкусна закуска. Домат, който мирише все още на градина, мек и дъхав хляб и козе сиренце! Честит празник Кръстьо!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Катя!
ОтговорИзтриванеДнес наистина е голям празник, нарочно не писах по случая :(
:) Кръстю,
ОтговорИзтриванеИ мен ме плъзна по носталгичната пързалка, дори тръгнах за сиренето, но...се стих, че го правят от сухо мляко.
С мирис на домат...огладнях!!!;)Честит празник!
ОтговорИзтриванеМного еко и вкусно. Класика! Поздрави:)
ОтговорИзтриванеЕмо,на Метро се намира от мляко, но не винаги:)
ОтговорИзтриванеТъщата на село още го прави, а след две години, живот и здраве и жената ще прави:)
Ondine ,Zvetanka, благодаря, честит и на вас!
ОтговорИзтриванеТова наистина е истинска закуска:)Лека,Кръстю:)
ОтговорИзтриване