Виждате ли какво става, когато човек е махмурлия?!
С тоя рататуй, Надинка предотврати едно запиване, за което и благодаря много !Защото иначе щеше да продължи поне 3 дни :)
Интересна работа, стана ми нещо снощи, следобяд се държах, почерпихме се културно за празника, хапнах, даже малко след 0.00 часа пуснах това за демокрацията (то беше готово от няколко дни), легнах, И- в 6.00 скочих ! Направих едно кафе, изпих го, и след това направих нещо, което не съм правил от години!!!
Налях си една водка , после още една, стоях пред компютъра, жената още спеше, кучката въздъхна и седна до мен, започнах да преглеждам кой какво е писал, стигнах до "Злободневните", домъкнах бутилката и след като прочетох,започнах да правя тая картинка.
И пиенето се прекъсна!!!
---
След това имах малко работа из града върнах се и това е Тайни- какво да ви кажа?! Не мога така, този стил на писане не ми е присъщ, ако някой го интересува нещо ,да пита .Честно казано на 99/100 от въпросите мога да отговоря, ако не публично, то на адреса на питащия, така, че няма проблеми, питайте!
Въпросителната на картинката виси:)
И няма да посочвам конкретни за споделяне на тайни, обикновенно които посоча не искат, затова, тези 10, които най-редовно коментират в блога ми да се чувстват поканени, пък и всички останали :)
-----
Много обичам гювеч, имам баялдъ, мусака не толкова, нея я прави жената, а аз в краен случай .При нея вкусовете ни се разминават, тя я харесва с дебела заливка, а аз не :)
А това рататуя е южнофренски вариант на гювеча, и се сетих за Козлодуй.Едно време имаше един лаф- Козлодуй никога няма да заприлича на град, защото завършва на "уй"!
Димитровград е друга работа ,завършва на град и стана чалга- столица:)
---
А сега, чуйте едно нещо, което ми попадна случайно, но много ми допада, може да си налея пак! :
------------------------
снимки и колаж -авторът
С тоя рататуй, Надинка предотврати едно запиване, за което и благодаря много !Защото иначе щеше да продължи поне 3 дни :)
Интересна работа, стана ми нещо снощи, следобяд се държах, почерпихме се културно за празника, хапнах, даже малко след 0.00 часа пуснах това за демокрацията (то беше готово от няколко дни), легнах, И- в 6.00 скочих ! Направих едно кафе, изпих го, и след това направих нещо, което не съм правил от години!!!
Налях си една водка , после още една, стоях пред компютъра, жената още спеше, кучката въздъхна и седна до мен, започнах да преглеждам кой какво е писал, стигнах до "Злободневните", домъкнах бутилката и след като прочетох,започнах да правя тая картинка.
И пиенето се прекъсна!!!
---
След това имах малко работа из града върнах се и това е Тайни- какво да ви кажа?! Не мога така, този стил на писане не ми е присъщ, ако някой го интересува нещо ,да пита .Честно казано на 99/100 от въпросите мога да отговоря, ако не публично, то на адреса на питащия, така, че няма проблеми, питайте!
Въпросителната на картинката виси:)
И няма да посочвам конкретни за споделяне на тайни, обикновенно които посоча не искат, затова, тези 10, които най-редовно коментират в блога ми да се чувстват поканени, пък и всички останали :)
-----
Много обичам гювеч, имам баялдъ, мусака не толкова, нея я прави жената, а аз в краен случай .При нея вкусовете ни се разминават, тя я харесва с дебела заливка, а аз не :)
А това рататуя е южнофренски вариант на гювеча, и се сетих за Козлодуй.Едно време имаше един лаф- Козлодуй никога няма да заприлича на град, защото завършва на "уй"!
Димитровград е друга работа ,завършва на град и стана чалга- столица:)
---
А сега, чуйте едно нещо, което ми попадна случайно, но много ми допада, може да си налея пак! :
------------------------
снимки и колаж -авторът
ахахаха яко :))))
ОтговорИзтриванеа водката каква беше? и имаше ли доматен сок, лимон и чер пипер?
"Руский стандарт", на Метро я има!
ОтговорИзтриванеДоматен сок има, черен пипер избягвам заради гастрита, но има шпроти!
Водката върви много с пържени картофи, това малко хора го знаят, пробвай, може и с чипс :)
:))
ОтговорИзтриванеДа, той рататуя е малко тиририрам, а гювеча и имамбаялдъта са за солидни хора. За водката да не говорим и аз само като Блъди мери я пия.
presly,да! Забравих да кажа, то по-лесво е да изредим с какво не върви водката! С почти всичко става :)
ОтговорИзтриванеСтрашен тюрлюгювеч си спретнал на картинката. Зелената, измушена, чорбаджийска чушка, вързана на конци, иска да знае някои твои мръсни тайни:
ОтговорИзтриванеЗащо предпочиташ ориенталската кухня, пред френската?
Какво ядеш за десерт?
Как ядеш парче торта?
Хахаха, нещо следпразнично ми изглеждаше :D
ОтговорИзтриванеНадявам се да сте изкарали приятно, Кръстю!
А "Руский стандарт" не съм пробвал, добра ли е? :D :D
Кръстю, аз я обичам с кисел или горчив сок и две бучки лед.
ОтговорИзтриванеДа беше споделил и рецептата за гювеча, да обменим идеи. :) Не, по-добре за имам баялдъта, такова нещо май никога не съм яла. :)
Svetla, аз френската не я познавам, но южнофренската я като средиземноморската, и таза манджа, дето свършва на уй е типична за Ница, от където е един мухльо, за който иска да се жени дъщеря ми (смях)
ОтговорИзтриванеКал4о, грозно и здраво, като всичко руско :)))
ОтговорИзтриванеSvetla, забравих, първо, второ и трето не ям още от стола в техникума :)
ОтговорИзтриванеПърво е пиенето с мезе, после хапване и до десерт не се стига :)))
Точка, има толкова много готварски блогове, и наскоро четох за оригиналният имам баялдъ- имам е мюсюлмански духовник, като кусал това ядене и баялдисал (накефил се) от там идва името, основно е патладжан, домати, чесън, пипер, или чушки по шопски и магданоз (картинката), няма картофи, за разлика от гювеча, виж линка за рататуй, горе-долу същото е :))
ОтговорИзтриванеЧак ми се прииска да седнем с теб на една невиртуална маса и да ударим по няколко руски. :)
ОтговорИзтриванеСамо не знам защо изчезна Столичная.