петък, 21 януари 2011 г.

Настроение # 56 *


Да! Наистина най-точното определение за това горното е настроение... Не композиция, не инсталация, излагация, или мелиорация... Настроение, беше ми отдушник, правих го заради самото него, не знам какво изразява, нямах идея, не ми трябваше и не исках да имам, исках да си играя със синьото и червеното...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ИЗВЪН КАРТИНКАТА:
   Утре ще започвам една работа, първата за тази година, а днес(вчера)  гледах телевизия!
Безразборно!Безпристрастно, безстрасно и безинтересно...
Гледах и дебатите в Народното събрание... Народно, народ, демос,демокрация, демиург, девета дупка на кавала!
Така казал Един на Една - за мен ти си деветата дупка на кавала и не ти дължа обяснения!
Ти пък си деветият кавал на дупката ми и няма какво да ми се обясняваш!- отговорила тя - И не ми се мотай отпреде, а влизай в ръцете и устата на някой овчар, да те надува пред овцете, то кой друг вече слуша кавали?!
---
Да, водата е течна, ние самите сме 2/3 вода! И като химичен и като какъвто щете състав! Гола Вода!
--
Чуйте:Клас - Бистра вода 


-----------------------------------------------------
* PS - Всичко, както пояснението към картинката, така и извън нея го писах снощи Сега, като се събудих ми се стори, че е, по-добре да го махна, да махна с ръка, да кажа"Бручччч-шшш!", да напиша, че тази картинка е от серията: i3D - HD и да пусна нещо от Жан Мишел Жар, но се сетих, че все пак става дума за настроение (такова е било), както и за темата, повдигната от Светла (цъкни на линка "водата е течна"), към която съм съпричатестен...
----
илюстрация - авторът
(Adobe Illustrator + Adobe Photoshop)



10 коментара:

  1. "Да"!И за картинката и за написаното под нея!Водата не е само течна,Кръстю!Тя може да бъде твърда и газообразна,знаеш!Чел ли си някоя книга от Виктор Суворов?Там той разкрива (отчасти) някои методи за обучение на руските момчета,а именно,че водата е студена само в твърдо състояние!С дебатите в НС можем само да се забавляваме!Много са забавни:)Многочасово шоу с познат сценарий с тази разлика,че малко импровизират!Онази "Една" направо е запушила устата на "Единия",така трябва:)А дали творбата ти ще бъде 3D-HD или друго не е толкова важно!Важно е посланието,което всеки ще открие в нея и пак казвам,погледнато от различен ъгъл!Пример:рисуваш банан,един ще каже "колко е хубав този сочен плод(за ядене),а друг ще добави,че по-скоро изглежда на вибромасажьор:)Приятен петък :)

    ОтговорИзтриване
  2. ...само още нещо да добавя.Съгласен,хората сме почти 2/3 вода,но също като нея,често летим в облаците като пара и после падаме твърдо!Помисли и върху това:)

    ОтговорИзтриване
  3. Живко,независимо от агрегатните състояния, водата си е вода :)
    А за банана - да! Всъщност на жените освен раждането, всичко друго им е по-лесно, банани краставици, салами( може и да не са Стара планина), всичко става за вибро, а и за консумация след това, кво му пречи?!(смях)
    ---
    Евентуални следващи коментиращи дами, прощавайте, такъв ми е хуморът тези дни :(

    ОтговорИзтриване
  4. Заглавието ми е такова (пояснявам на неразбралите, дето мислят че не знам агрегатните състояния или съдържанието и тук и там, прощавай Кръстю, но и моето "хумор за чувство" тия дни никакво го няма), защото в постът си не казвам нищо ново. Просто изливам душевна помия във виртуалния ресайкълбин (или, крещя си в дупката).
    Кръстю, и аз не оставям писанията си да пренощуват, мятам ги веднага, защото започна ли да редактирам на другия ден, то нищо от предния не остава, става си нещо съвсем различно. А вчера такава глупост направих, че още снощи си зарових главата в пясъка и си виках "дано никой не е забелязал", а то няма как, думи в документ, не пост в блог (но ще споделя, когато му дойде времето).

    ОтговорИзтриване
  5. Светла,Кръстю,не се съмнявам,че всеки знае агрегатните състояния на водата!Исках чрез метафора да направя едно сравнение с някои наши човешки състояния!Затова добавих вторият си коментар!Не приемайте буквално казаното!Светла,нали психологията дава много възможности за интерпретация по моето скромно непрофесионално и далече от висотата на тази наука мнение без да иронизирам никого!Държа да се подчертае!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесно ви разбрах и двамата, а като гледам и вие мене :)
    Живко, разбрах ти метафората, но исках да река, че вълкът колкото и да си мени агрегатното състояние, агрегатът му си остава същия (смях)
    Това за жените е шега, но не съвсем, а вчерашното ти писание си е много точно, Светла! Също така и Живковият апел!
    Човек може да крещи и с мълчание Мисля, че е много важно пред кого говориш и пред кого мълчиш :(
    Е, ако целиш само да се изпразниш, всякак и навсякъде може (смях)
    Впрочем не на всякъде, някъде пляскат, дори и с винкели (не е смях)
    ---
    А вие двамата си спорете, то не е лошо:)
    Светла, аз почти винаги правя работите от предния ден, имам предвид картинките, то картинка за пет минути не става:)
    Казах, че те за мен са своебразна терапия, но ми е беден речника и слабо желанието да кълва по клавиатури за да го обясня, пък и на кой му пука (смях)

    ОтговорИзтриване
  7. Поздрави за илюстрацията. Харесва ми много!Терапия е , защото го правиш с желание и докато го правиш не мислиш за други неща! Това релаксира. Продължавай и приятен ден желая:)

    ОтговорИзтриване
  8. Да, Цветанка, позна, с желание е, то работите дето ги правя по задължение и с минимално желание не са малко, че и картинките да са така:)
    Благодаря и спорен остатък от деня!:)

    ОтговорИзтриване
  9. Всичко е вода. Успех с новата работа и благодаря за Класа-а!:)

    ОтговорИзтриване