понеделник, 4 януари 2010 г.

Да си сверя часовника...


...образно казано , след което да си събуя гащите и да натракам няколко реда, май ,няма да е лошо.(Не пуша и не кръшкам...вече).
---------------
Аз още продължавам ревизията на архива -стари папки, снимков "матрял" и ...ето това горе изскочи...Яко заглавие на писание в наш известен ,многотиражен ежедневник от средата на миналата година.... Не държах да му правя реклама, но името му прозира.:)))
Ако вярваме на пазарния принцип - "търсенето определя предлагането", то какъв е изводът?!
Такъв, че българинът се интересува основно от здравни теми....Не вярвам такъв голям вестник да не отделя средства за проучване :)
Тогава : Излиза, че един мой колега е много прав ,като твърди ,че българинът най се страхува от две работи - да не настине и да не се мине !! Не съм сигурен дали е лично негово откритие, или го е прочел някъде, макар,че той упорито твърди първото...Както и да е, аз пък ,донякъде и по себе си съм забелязал, че на човек това от което най се страхува, често му се случва...За това доказателства бол: Опашките ,дето се вият пред джипитата и ..вечно сме прекарани ...
И друго, гледах настройките на блога, ама такъв едър шрифт за заглавия , не е предвиден.
Какъв е извода за мен , пък ако щете и за вас...Ако някой много държи на върл интерес -ЗДРАВНИ и СЕКС - теми! И -заглавието !!! -То там е казано 2/3 от "матряла". Пусто тия блогови платформи, не предлагат такъв кегел за шрифтовете...
И мнооого рядко теми за политика, съд, демокрация , Белене и Козлодуй...
-------------------------
Като написах последната дума и пак се сетих за прословутия майстор ,дядо Кольо (за него след време ще напиша специално) и неговите мъдри сентенции. Една от тях мисля, че е доста на място : Здрав КозлодУЙ ,весела къща!"

4 коментара:

  1. Наборе, критиката ти е градивна! Този блог съвсем го бях забравил! Но пък виж, че съм ти пръв последовател :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Включи си новият интерфейс за писане на постове - дава повече възможности...

    ОтговорИзтриване
  3. Ти усети, май,че критиката ми е повече към журналята...Има в "Стършел" един,дето пише под псевдоним дядо Гутенберг - че той беписал по тоя въпрос обръщение към една своя колежка по подобен повод :"Абе,моме,дървета се секат, гора се затрива, да се прави хартия и ти на нея да пишеш глупости с едри букви":)))
    В това отношение ние поне не хабим хартия и може по-спокойно да пишем глуппостите си :))
    --------------------
    А интерфейса - и този ми е добре. Аз в ония блог-кръчмата споменах защо- нарочно го оставих тесен, за да ми е удобен на ай-фона и на ЕееРС-то, с които обикновенно съм в нет-а. Мас-а ми е предимно за работа..

    ОтговорИзтриване
  4. Не, нямах пред вид ширината. Като влезеш в „Настройки“ - „Основни“, най-долу можеш да избереш кой редактор да ползваш за нови публикации. Актуализираният редактор има малко повече функции...
    А иначе, за писането по блоговете... ами в старите гарови клозети поне не си губехме така времето и покрай неоходимото вършехме и полезното :)))

    ОтговорИзтриване