събота, 30 януари 2010 г.

соц-и-ални мрежи...


Както споменах ,аз не съм любител на социалните мрежи....На времето ,като си правих първия блог, не бях много наясно и реших да се регистрирам в "Свежо" . Регистрация ми бе отказана без да ми се обясни сносно защо...Тогава отговорих така.
Сега вече, с този "блогов" стаж се досещам защо...:)))-
/ "Господа, тук (в блога ми ,линк в ляво- м.б.) се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям." Киряк Стефчов :)))/
Не се обиждам, всеки има право да ме приема ,или отхвърля, харесва, или не.
Аз от своя страна не държа да да присъствам на махленска седянка и да обсъждам латино - турски сериали примерно :)
Днес се регистрирах в "Uhaaa.net", най-вече поради рекламата в блоговете на някои от новите ми познати ,с ясното съзнание ,че ще се мяркам от дъжд на вятър....пък кой знае ,има време..
-----------------------------------------
И още нещо :"Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични." Оскар Уайлд -цитат от "Портретът на Дориан Грей"
... ... ...
PS- Идеята за "Портретът на Дориан Грей"е от блога на Блага и Романов
колаж - авторът


24 коментара:

 1. Добре дошъл :) Съжалявам, че Свежо така те е разочаровало. И мен ме ограничиха от там, без да ми дадат смислено обяснение защо. Противоречаха си постоянно.
  Надявам се все пак да те виждам по-често в Ухааа :)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. И аз днес се регистрирах в Ухааа :)
  Не съм се махнал още от Свежо, но то вече на нищо не прилича.
  Поздрави на теб и на Terko :)
  И на Ухааа, разбира се! :)

  ОтговорИзтриване
 3. @Терко - Добре заварил! Ще се отбивам, разбира се, сега наблягам повече на блоговете,като ми остане време, защото имам и работа, все пак:)

  ОтговорИзтриване
 4. Имал си късмет, че още в началото си получил урок от "свежото".За мен социалните мрежи все още са място да откривам нови интересни места, въпреки че
  отдавна не са основното. Иначе покрай тях през блогът ми е минал доста народ и от течението настинах. Другото е,че се сдобих с "последователи",които не са стъпили втори път в блога, но пък гледам нещата от към смешната им страна.

  ОтговорИзтриване
 5. @Пламен Бочев - А честито и на теб...А може ли с две три думи, какво не ти харесва в "свежото"?
  Ей, така питам, просто от любопитство (макар, че любопитството затрило котката според китайците):))

  ОтговорИзтриване
 6. @Владимир Иванов (krizt)- Ами тогава погледни и така на последния ми коментар в блога си , не че го отричам, просто ми стана съвестно преди малко относно тона ми..Мисля, че прозвуча малко грубо, а ти не заслужаваш такова отношение:))

  ОтговорИзтриване
 7. Кръстю,ако някой ден се обидя ще ти банна коментара:))). Важното е да има уважение и зачитане правото на другият да има мнение и право да го изкаже.

  ОтговорИзтриване
 8. В "свежото" настана каша след опита да го ремонтират. То и преди това си имаше проблеми, Блага и Владо могат по-ясно да ги формулират. :)
  За себе си мога да кажа, че след като там премахнаха групите "приятели", не мога да следя какво публикуват. Другото - публикуваните ми стихове са ги сложили в категории "локални новини", "мода", "за дома" и не знам още какви.
  Премахнаха възможността да си редактираш публикациите. Ако я имаше, сам щях да си променя категориите, след като за тях е невъзможно. Това им го предложих, но... никакъв резултат. Има и други неща, които не ми харесват там, не ми се коментират, понеже не мисля, че има значение...
  "Ухааа" изглежда доста по-свежо. :) Вярно е, че засега са малко потребителите, но, ако се развива по този начин, както е тръгнало, има бъдеще.

  ОтговорИзтриване
 9. Благодаоря ..Аз преди малко бях там и още не мога да се оправя, но тези дни смятам да посвикна :)

  ОтговорИзтриване
 10. @Владимир Иванов (krizt)--"Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични." Оскар Уайлд - голям лаф, нали?! :))

  ОтговорИзтриване
 11. Социалните мрежи от този тип са добро и полезно нещо, защото можем да се съберем накуп и за да коментираме публикациите, и за да се видим.
  В момента определено имам проблем с това, тъй като имам капацитет да бъда само в една мрежа. Не мога да напусна съвсем Свежо, защото част от приятелите ми и от тия, които ме четат останаха там. И сега с единия крак съм в Свежо, с другия в Уха,а в крайна сметка не съм истински нито на едното място, нито на другото.
  Уха се развива доста добре, въпреки че вероятно създаваме доста проблеми на Тери, защото сайт с толкова много посетители изисква сериозна поддръжка и сигурно изнемогва последните седмици, но като се е хванал на хорото ... :)

  ОтговорИзтриване
 12. Кръстю, почвам да се замислям. Напоследък много хора започнаха да се държат добре с мен:))))

  ОтговорИзтриване
 13. @Gloxy-Floxy - Ами така е...Аз 50години вече съм разкрачен, а в последнине 9 и накуцвам:)))

  ОтговорИзтриване
 14. @Владимир Иванов (krizt)-- Аз пък,Владо ставам все по-добър, макар и от после..
  Ето, на -като гледам ,този път се изложих с картинката...Уж мислех да ги бъзикна яко, пък то излезе като реклама на лимонада...При това добра и свежа :))))

  ОтговорИзтриване
 15. :)) Мда, още от вчерашния ти колаж трябваше да си взема някои бележки относно цветното ти въображение, ... ама днес ми е от ония дни дето не знам за какво съм жива-ни физически,ни психически, та двусмисления изказ е най-малката щуротия, която мога да произведа :).
  Моля ти се сега не се поддавай на зловредния си навик, да почнеш да се косиш, дали не си ме засегнал, защото главата ми е толкова затлачена в момента, че хабер си нямам как точно ще прозвуча.

  ОтговорИзтриване
 16. @Gloxy-Floxy - Добре,няма...Глътни един "Дуфалак" и почивай :)))))

  ОтговорИзтриване
 17. :) Главата казах, червата ми са си добре, благодаря!

  ОтговорИзтриване
 18. Аз цял ден
  нямах нет
  и ви обикалях
  кат гърне
  със мед
  за свежо
  искам нещо
  да си рекна
  има други
  мрежи
  да намекна
  няма нервите си
  да изям
  тази мрежа
  не е праз голям
  затова мой пост
  не влиза там.

  ОтговорИзтриване
 19. Благодаря,Руми66!
  За това че помести чудесния си стих като коментар тук!
  Това истински ме стопли и зарадва...Много ме кефят тия твои стихове, на един дъх, дето ги наричам аз...Не зная за теб как са, но са много сладки:)))

  ОтговорИзтриване
 20. :)))
  Чудех се какъв е тоя звук,
  той бил от пчелата, недолюбваща праз лук!
  Тая Руми :))!

  ОтговорИзтриване
 21. Наистина не обичам
  праз
  но пържолка са малко
  мас! :)))

  ОтговорИзтриване
 22. Баница с праз ,малка пържолка и червено вино са много свеж зимен избор !:))

  ОтговорИзтриване
 23. Направо ме накефихте - започна се с лимони ("Свежо") и се свърши с червено вино, баница и пържол(к)а. Дай, Боже, всекиму!

  ОтговорИзтриване
 24. Не,това не е краят! Това е сериал...:))))

  ОтговорИзтриване