събота, 30 януари 2010 г.

соц-и-ални мрежи...


Както споменах ,аз не съм любител на социалните мрежи....На времето ,като си правих първия блог, не бях много наясно и реших да се регистрирам в "Свежо" . Регистрация ми бе отказана без да ми се обясни сносно защо...Тогава отговорих така.
Сега вече, с този "блогов" стаж се досещам защо...:)))-
/ "Господа, тук (в блога ми ,линк в ляво- м.б.) се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям." Киряк Стефчов :)))/
Не се обиждам, всеки има право да ме приема ,или отхвърля, харесва, или не.
Аз от своя страна не държа да да присъствам на махленска седянка и да обсъждам латино - турски сериали примерно :)
Днес се регистрирах в "Uhaaa.net", най-вече поради рекламата в блоговете на някои от новите ми познати ,с ясното съзнание ,че ще се мяркам от дъжд на вятър....пък кой знае ,има време..
-----------------------------------------
И още нещо :"Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични." Оскар Уайлд -цитат от "Портретът на Дориан Грей"
... ... ...
PS- Идеята за "Портретът на Дориан Грей"е от блога на Блага и Романов
колаж - авторът


24 коментара:

  1. Добре дошъл :) Съжалявам, че Свежо така те е разочаровало. И мен ме ограничиха от там, без да ми дадат смислено обяснение защо. Противоречаха си постоянно.
    Надявам се все пак да те виждам по-често в Ухааа :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз днес се регистрирах в Ухааа :)
    Не съм се махнал още от Свежо, но то вече на нищо не прилича.
    Поздрави на теб и на Terko :)
    И на Ухааа, разбира се! :)

    ОтговорИзтриване
  3. @Терко - Добре заварил! Ще се отбивам, разбира се, сега наблягам повече на блоговете,като ми остане време, защото имам и работа, все пак:)

    ОтговорИзтриване
  4. Имал си късмет, че още в началото си получил урок от "свежото".За мен социалните мрежи все още са място да откривам нови интересни места, въпреки че
    отдавна не са основното. Иначе покрай тях през блогът ми е минал доста народ и от течението настинах. Другото е,че се сдобих с "последователи",които не са стъпили втори път в блога, но пък гледам нещата от към смешната им страна.

    ОтговорИзтриване
  5. @Пламен Бочев - А честито и на теб...А може ли с две три думи, какво не ти харесва в "свежото"?
    Ей, така питам, просто от любопитство (макар, че любопитството затрило котката според китайците):))

    ОтговорИзтриване
  6. @Владимир Иванов (krizt)- Ами тогава погледни и така на последния ми коментар в блога си , не че го отричам, просто ми стана съвестно преди малко относно тона ми..Мисля, че прозвуча малко грубо, а ти не заслужаваш такова отношение:))

    ОтговорИзтриване
  7. Кръстю,ако някой ден се обидя ще ти банна коментара:))). Важното е да има уважение и зачитане правото на другият да има мнение и право да го изкаже.

    ОтговорИзтриване
  8. В "свежото" настана каша след опита да го ремонтират. То и преди това си имаше проблеми, Блага и Владо могат по-ясно да ги формулират. :)
    За себе си мога да кажа, че след като там премахнаха групите "приятели", не мога да следя какво публикуват. Другото - публикуваните ми стихове са ги сложили в категории "локални новини", "мода", "за дома" и не знам още какви.
    Премахнаха възможността да си редактираш публикациите. Ако я имаше, сам щях да си променя категориите, след като за тях е невъзможно. Това им го предложих, но... никакъв резултат. Има и други неща, които не ми харесват там, не ми се коментират, понеже не мисля, че има значение...
    "Ухааа" изглежда доста по-свежо. :) Вярно е, че засега са малко потребителите, но, ако се развива по този начин, както е тръгнало, има бъдеще.

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаоря ..Аз преди малко бях там и още не мога да се оправя, но тези дни смятам да посвикна :)

    ОтговорИзтриване
  10. @Владимир Иванов (krizt)--"Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични." Оскар Уайлд - голям лаф, нали?! :))

    ОтговорИзтриване
  11. Социалните мрежи от този тип са добро и полезно нещо, защото можем да се съберем накуп и за да коментираме публикациите, и за да се видим.
    В момента определено имам проблем с това, тъй като имам капацитет да бъда само в една мрежа. Не мога да напусна съвсем Свежо, защото част от приятелите ми и от тия, които ме четат останаха там. И сега с единия крак съм в Свежо, с другия в Уха,а в крайна сметка не съм истински нито на едното място, нито на другото.
    Уха се развива доста добре, въпреки че вероятно създаваме доста проблеми на Тери, защото сайт с толкова много посетители изисква сериозна поддръжка и сигурно изнемогва последните седмици, но като се е хванал на хорото ... :)

    ОтговорИзтриване
  12. Кръстю, почвам да се замислям. Напоследък много хора започнаха да се държат добре с мен:))))

    ОтговорИзтриване
  13. @Gloxy-Floxy - Ами така е...Аз 50години вече съм разкрачен, а в последнине 9 и накуцвам:)))

    ОтговорИзтриване
  14. @Владимир Иванов (krizt)-- Аз пък,Владо ставам все по-добър, макар и от после..
    Ето, на -като гледам ,този път се изложих с картинката...Уж мислех да ги бъзикна яко, пък то излезе като реклама на лимонада...При това добра и свежа :))))

    ОтговорИзтриване
  15. :)) Мда, още от вчерашния ти колаж трябваше да си взема някои бележки относно цветното ти въображение, ... ама днес ми е от ония дни дето не знам за какво съм жива-ни физически,ни психически, та двусмисления изказ е най-малката щуротия, която мога да произведа :).
    Моля ти се сега не се поддавай на зловредния си навик, да почнеш да се косиш, дали не си ме засегнал, защото главата ми е толкова затлачена в момента, че хабер си нямам как точно ще прозвуча.

    ОтговорИзтриване
  16. @Gloxy-Floxy - Добре,няма...Глътни един "Дуфалак" и почивай :)))))

    ОтговорИзтриване
  17. :) Главата казах, червата ми са си добре, благодаря!

    ОтговорИзтриване
  18. Аз цял ден
    нямах нет
    и ви обикалях
    кат гърне
    със мед
    за свежо
    искам нещо
    да си рекна
    има други
    мрежи
    да намекна
    няма нервите си
    да изям
    тази мрежа
    не е праз голям
    затова мой пост
    не влиза там.

    ОтговорИзтриване
  19. Благодаря,Руми66!
    За това че помести чудесния си стих като коментар тук!
    Това истински ме стопли и зарадва...Много ме кефят тия твои стихове, на един дъх, дето ги наричам аз...Не зная за теб как са, но са много сладки:)))

    ОтговорИзтриване
  20. :)))
    Чудех се какъв е тоя звук,
    той бил от пчелата, недолюбваща праз лук!
    Тая Руми :))!

    ОтговорИзтриване
  21. Наистина не обичам
    праз
    но пържолка са малко
    мас! :)))

    ОтговорИзтриване
  22. Баница с праз ,малка пържолка и червено вино са много свеж зимен избор !:))

    ОтговорИзтриване
  23. Направо ме накефихте - започна се с лимони ("Свежо") и се свърши с червено вино, баница и пържол(к)а. Дай, Боже, всекиму!

    ОтговорИзтриване
  24. Не,това не е краят! Това е сериал...:))))

    ОтговорИзтриване