събота, 23 януари 2010 г.

Glade plug ups *


* "реклама"
**********************************************
Какво нещо е рекламата, нали?! Даже и когато я критикуваш ,или пародираш, пак споменаваш името продукта и го напомняш ...Значи - работи и в двете посоки...
Май и не само за продуктите, но и при нас хората сработва...Сума и народ стана известен само с това ,че е известен...Пък дори и хулен и осмиван..
Както е казал народът :" По -добре да си на хората в устата, отколкото в краката".

колаж - авторът

11 коментара:

  1. Най-лошата реклама е най-добрата реклама:))
    Чакай,че до сега се смях- Глейд за ароматно пръцкане?? Боожкеее..
    хахахаха...

    ОтговорИзтриване
  2. Ми за тия дето се правят на обратни защото му излезе модата въх мале :)

    ОтговорИзтриване
  3. @Ирония Идиотова ,Руми66 - Така е, аз за какво казвам:"Ефектът крие дефекта" :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Отдавна се знае, че няма лоша реклама. Дори съм сигурен,че част от рекламите нарочно се правят, така че да предизвикат критика. При всички случаи дори несъзнателно запомняш името на продукта. За хората също си прав. Вчера спомена една група в нета, която също е известна защото е известна. Сами си създават рекламата и имиджа. Отдавна съм забелязал това явление и в блоговете. Нарочно се пише провокативно и противоречиво, като съдържанието остава на заден план. Привлича доста публика:)

    ОтговорИзтриване
  5. @Владимир Иванов (krizt)--Да бе Владо, знаеш ли какво ми дойде на ум изведнъж, като ти прочетох коментара?! - Че ние отделяме по принцип повече внимание на работите, които ни дразнят, отколкото на тези, които са ни приятни :))))

    ОтговорИзтриване
  6. При мен е точно обратното- нещо, което ме дразни, му отделям един "хикс":) Тоест- не го чета, гледам, слушам и т.н:)Доста отдавна съм разбрала,че хем си е чиста загуба на време, хем не обичам да съм в "окръжност от дразнители" под каквато и да било форма:)

    ОтговорИзтриване
  7. @Ирония Идиотова -- Хубаво правиш ти, ама, знаеш ли какви дразнители има?! :)))
    И все на мен налитат като мухи на ..такова :))))

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря за обилната порция смях, с която ме нагости. А иначе - няма лоша реклама, но тя държи до време. Я да видим къде е сега например Лъжлив дедо от Мадрид? Дойде на власт благодарение на лъскава реклама, но кагато му падна лустрото - гътна се в канавката на политическата смърт.

    ОтговорИзтриване
  9. Ама "взе що му се пада", а...:))))
    (Нищо, че не е съвсем по Дебелянов, бая дебело се облажи:))))

    ОтговорИзтриване
  10. Това да, но сигурно е искал купонът да продължи. Само че не стана. На неговата реклама няма кой вече да се върже.

    ОтговорИзтриване
  11. Ха,дано! Ама други хитреци има още...чувалът се доизтупва, но вече наистина му се вижда края...Само, че и ние не стоим на едно място.."Остаряваме бавно, неусетно почти...":)))

    ОтговорИзтриване